Heti horoszkóp: (2023. feb. 24. - 2023. márc. 3.)

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ne keseredjen el, ha az ismerősei teljesen mást mondanak kifelé, mint ahogyan eddig tették. Bármennyire szeretné, rajtuk úgysem tud változtatni. Egyelőre legyen szűkszavúbb hozzájuk.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ne morfondírozzon olyan dolgon, amihez nincs semmi köze, sőt még az is kiderülhet, hogy csak a képzeletében létezik. Sokkal jobban jár, ha egyelőre csak a szépet és a jót veszi észre.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Irigylésre méltó a szenvedélyessége. Aki közelebbről ismeri önt, szívesen tartózkodik a közelében. Különös képessége van még ahhoz is, hogy jókedvre derítse a szomorkodókat.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Ha akarja, most minden vágyát valóra válthatja. A párja szinte egy gondolatolvasó, még csettintenie sem kell, és máris teljesíti a kívánságát. Örüljenek jobban egymásnak.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Mostanában úgy érzi, hiába vágyakozik az őszinteségre és a szeretetre. Már az is megfordult a fejében, hogy nem született szerencsés csillagzat alatt. Verje ki a fejéből ezt a gondolatot, és menjen barátok közé.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Mostanában egyre több figyelmet fordít a külső megjelenésére, és ez így van jól. Igyekezetének köszönhetően nem kizárt, hogy hamarosan meghódítja még az ellenségét is.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ha teheti, fordítson több időt a szeretteire, a gyermekeire. Hisz tudja, nemcsak a pénzére, hanem a szeretetére is szükségük van. Dicsérje meg őket ahányszor csak tudja.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Töltse el ezeket a kora tavaszi napokat a párjával, és beszélgessenek minél többet egymással. Ne csak a munkájára, és a teendőire figyeljen állandóan, azok megvárják később is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Ha esténként nehezebben jön álom a szemére, először saját maga próbálja meg orvosolni a problémát. Az üdítő italok helyett gyakrabban igyon kellemes, nyugtató teát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Sose bosszankodjon amiatt, hogy nem tud valamit megoldani a ház körül. Hisz tudja, az egyik nap ilyen, a másik olyan. Ha ma nem, akkor holnap majd minden sikerülni fog.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Ha azt szeretné, hogy a vágyai valóra váljanak, azért önnek is tennie kell valamit. Ha szükséges, ne szégyelljen segítséget kérni akár a munkatársaitól is. Meglátja, szívesen segítenek önnek.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
A barátai közül mindenki tisztában van vele, hogy a legkedvesebb hónapja a tavasz. Használja ki minden pillanatát, és hívja meg őket egy vidám, tavasz-váró partira.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.