Kissé hullámzóan, de pontot szerezve

facebook megosztás

Volt egygólos a mini ideig tartó vezetésük a kanizsaiaknak, aztán hárommal is elléptek ellenfelüktől, végül aztán az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese döntetlenre végzett a Fehérvár FC ellen.

FC Nagykanizsa (7.) – Fehérvár FC (6.) 4-4 (3-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 5. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Ballér L. B. (Nikula, Ballér L.). G.: Szollár (1., 21.), Domján-Köröcz (40.), Sóstai (57.), illetve Kovács L. (3.), Forró (68.), Németh N. (83., 86.)

FCN: Sebők – Kaszás, Molnár R., Szabó Zs., Sóstai, Nagy-Fáró, Szollár, Németh P., Domján-Köröcz, Szokol (Gyergyák, 80.), Gergelics. Edző: Domján Péter.

Fejben kellő mértékben ráhangolódva, motiváltan állt a találkozóhoz a házigazda nagykanizsai együttes (képünkön) az elmúlt idényt még az NB I-ben töltő Fehérvár FC ellen. Nem is maradt el ennek úgymond a jutalma a félidei 3-1-es vezetés. persze addig is kissé hullámzóan alakult a találkozó, mivel már a 3. percben 1-1 volt az állás, innen rákapcsolva, jó taktikával tettek kétgólos előnyre tettek szert a dél-zalaiak. Mi több, már jócskán a második játékrészben jártak a felek, amikor az FCN a negyedik találatát is megszerezte. Talán a nagy lehetőségtől azonban megszeppenve, mind jobban az ellenfélnek átadták a kezdeményezést, a Kanizsa elveszítette a találkozó fonalát és lényegében a 70. perctől a fehérváriak ledolgozták hátrányukat, a vendégek döntetlenre mentették a meccset.

- Idővel túlzottan is átadtuk a kezdeményezést ellenfelünknek egy olyan mérkőzésen, melyen a taktikát a lányok sokáig remekül alkalmazták - értékelte mérkőzésüket Domján Péter, a nagykanizsaiak trénere. - Ugyanakkor azt is el kell mondanom, igazából a döntetlen reális, mivel a Fehérvár is tett annyit az eredményért, hogy ne pont nélkül távozzon Kanizsáról.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.