Szombaton újabb ex-NB I-es csapat érkezik

facebook megosztás

A női labdarúgó NB II-ben szereplő FC Nagykanizsa lényegében a legjobbkor kerülte el a pszichés fásultság állapotába kerülést, hiszen – bármekkora is volt a játékos-mozgás – a tavalyi szezonban a csoportjukban negyedik helyezett Pápai ELC otthonában sikerült győznie 3-0-ra.

A szeptember 28-án, szombaton 16 órakor kezdődő találkozója előtt az FC Nagykanizsa hetedik a táblázaton és ehhez kellett az, hogy a Pápa női focistáinak otthonában egy kimondottan jó első félidőt produkáljon a dél-zalai csapat (képünkön). Akkor már kétgólos előnyre tettek szert a piros-kékek, de innen adjuk is át a szót a női labdarúgók edzőjének, Domján Péternek…

  • Lényegében, igen, egyik közvetlen riválisunkkal találkoztunk, s úgy érzem, teljes mértékben sikerült meglepni a Veszprém vármegyeieket –fogalmazott a kanizsaiak trénere. – Főleg az első félidőben uraltuk teljes mértékben a találkozót, összességében a három góliank közül az első kettő például remek letámadás után esett, míg a harmadikat egy kontra után szereztük, s azt már a második negyvenöt percben. Mondjuk, akkor már kiegyenlítettebb lett a mérkőzés képe, viszont csapatjátékunk az egész találkozón megfelelő volt.

A kanizsai gólokon Szollár Bernadett, valamint Németh Panna osztoztak - előbbi kétszer is eredményes volt - vélhetően rájuk is fontos feladat hárul majd a Fehérvár FC-vel szemben, mely jelenleg a táblázaton a hatodik helyen áll.

  • Két héttel a Budaörs után újra egy volt NB I-es csapatot, jelesül a székesfehérváriakat fogadjuk - folytatta Domján Péter. – Az az igazság, hogy ilyen helyzetben sok esetben nem tudhatjuk, ellenlábasunk milyen játékerőt képvisel. Bizonyára többen is távoztak tőlük, akik, ha lehet, maradtak az első ligában, helyükre pedig fiatalok épülhettek be a csapatba. Nem lesz egyszerű feladat, de bizakodhatunk.

P. L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.