Emberölés Murakeresztúron - frissítve!

facebook megosztás

Holtan találtak egy nagykanizsai nőt egy murakeresztúri családi házban hétfő este. A rendőrség tájékoztatása szerint a 28 éves áldozat halálát idegenkezűség okozta. Úgy tudjuk, a korábban pszichiátrián kezelt elkövetőt még keresik.

A gyilkosság Murakeresztúron a Szigeti utcában történt, ahol a helyszínre érkező hatóságok holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt. Információink szerint a tettes korábban már próbált öngyilkosságot elkövetni, valamint pszichiátriai kezelés alatt állhat.

- A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a sértett halását idegenkezűség okozta. Az ügyben a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett miatt indított eljárást - mondta el Czendrei Péter, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az eset a helyieket is megdöbbentette. A stábunknak kamerán kívül nyilatkozó keresztúriak elmondták, a pár néhány évvel ezelőtt költözött a faluba és már többször lehetett hallani a problémás magánéletükről. Az ügyben kerestük Polgár Róbertet, a település polgármesterét. Ő stábunknak elmondta, a gyilkosnak és az áldozatnak három közös gyermeke született, akik azonban a nagyszülőknél éltek, miután a családsegítő javaslatára kiemelték őket a szülői környezetből. 

- A látókörünkben voltak már egy ideje, de úgy tudom, hogy év elején a feleség már nem élt itt a településen. Sőt a ház is eladó volt, a férj pedig el szeretett volna költözni és folyamatban volt a ház érékesítése és a költözésük - tudtuk meg Polgár Róberttől, Murakeresztúr polgármesterétől. 

Polgár Róbert hozzátette, Murakeresztúron több évtizedes viszonylatban ez az első gyilkossági ügy. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

T.CS. és K.T.

(Kép: Kanizsa TV)

rendőrség

A haláleset körülményeit a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A rendelkezésre álló adatok alapján szeptember 16-án este holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt Murakeresztúron, egy családi házban. A kirendelt orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint a sértett halálát idegenkezűség okozta.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett miatt indított eljárást.

Forrás: police.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.