Vasárnap volt NB I-es rivális érkezhet

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese egy ajkai kiruccanást követően vasárnap az elmúlt idényben még élvonalbeli csapatot fogadhat hazai környezetben.

FC Ajka (2.) – FC Nagykanizsa (7.) 1-0 (0-0)

FC Nagykanizsa: Sebők – Molnár R., Szabó Zs., Gyergyák (Oravecz-Molnár), Nagy-Fáró, Németh P., Szollár, Sóstai, Szokol D. (Pontér D.), Kaszás, Gergelics. Edző: Domján Péter.

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 2. forduló. Ajka, 30 néző. Vezette: Erb (Kiss B., Szalma). G.: Orbán B. (66.)

Nagyjából – az előző bajnoki idény eredményeit is figyelembe véve – azonos játékerőt képviselő együttes találkozott Ajkán a női NB II-es labdarúgó bajnoki mérkőzésen. Ugyanakkor a Kanizsa nem tűnt megilletődöttnek, hiába volt a dél-zalaiak egysége a vendégcsapat. Ellenben úgy tűnik, a dél-zalaiaknak nincs ezúttal gólerős játékosa, aki a kialakított jó néhány helyzetből valamennyit azért gólra válthatna. A hazaiak pedig egy kontrából meg tudtak úgy lódulni, hogy annak gól lett a vége, s ez el is döntötte a három pont sorsát. Az elmúlt idényben az ajkaiak úgyszintén nyertek a kanizsaiakkal szemben 2-1-re otthon, ellenben az FCN számára „jó hír”, hogy tavasszal ezért sikerült visszavágniuk. Vasárnap 16 órától ugyanakkor a piros-kékek ellenlábasa Nagykanizsán az előző idény végén az NB I-ből kiesett Budaörs lehet.

- Mondhatnám, hogy alulmúltuk magunkat, egyszerűen nem ment a helyzetek kihasználása számunkra, így nem is lehet más, mint az, hogy elismerjem, megérdemelten nyertek a vendéglátók, mivel egyet a helyzeteikből belőttek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.