Gázolt a vonat Nagykanizsán - frissítve!

facebook megosztás

Lezárt vasúti átkelőben gázolt el egy embert a vonat ma reggel a Csónakázó-tó mellett. A gyalogost a Nagykanizsáról Budapestre közlekedő InterCity a Kaposvári úti átjáróban ütötte el. A baleset a reggeli órákban csaknem egy órás késést okozott.

Ma reggel fél hat előtt történt a baleset a gyalogosok előtt lezárt vasúti átjáróban a Kaposvári úton. A Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra közlekedő Tópart InterCity gázolta el a gyalogost, amin információink szerint negyvenen tartózkodtak. Az érintett vonat nem közlekedett tovább, így az utasok a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével hagyhatták el a járművet, majd mentesítő járattal folytathatták az útjukat. A helyszínelés ideje alatt pótlóbuszok szállították az utasokat Nagykanizsa és Zalaszentjakab között. A MÁVINFORM tájékoztatása alapján reggel fél nyolctól állt helyre a közlekedés.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

vasút

A tűzoltók az utasok biztonságos átszállásában nyújtottak segítséget.

Elgázolt egy embert egy személyvonat Nagykanizsán, a Kaposvári úti vasúti átkelőnél. A személyvonaton negyvenen utaztak, útjukat mentesítő járattal folytatják tovább. A város hivatásos tűzoltói segítettek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is.

katasztrofavedelem.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.