A kanizsai szurkolók is készülnek a rangadóra

facebook megosztás

Tagokat toboroz az FC Nagykanizsa két szurkolói csoportja a Fenegyerekek és a nemrégiben alapított Kanizsa Company. A kanizsai sportbarátoknak már a Kaposvár elleni hétvégi bajnoki rangadón lehetőségük van a csatlakozásra.

Jól kezdte a szezont a nagykanizsai futballcsapat, hiszen Gabala Krisztián együttese az első három mérkőzését megnyerte, valamint a kupában is továbbjutott. Varga Attila, a Fenegyerekek vezetője szerint az első meccseken mutatott teljesítmény a szurkolók tetszését is elnyerte, valamint a nyári erősítések miatt is nagyobb lett az érdeklődés a csapat iránt. A szurkolótábor éppen emiatt várja azokat a futballszerető és mérkőzésre szívesen járó kanizsaiakat, akik a közösség részeként, szervezett körülmények között buzdítanák János Norbertéket a lelátóról.

foci

- Nagyon sokan megosztották, hogy hányan fognak érkezni, az majd kiderül. A hosszú hétvége miatt mennyi néző lesz vagy szurkoló, meglátjuk és bizakodunk. Információink szerint elég sokan jönnek Kaposvárról is – árulta el Varga Attila, a Fenegyerekek vezérszurkolója. 

A Fenegyerekek a megyei első osztályban való szereplés idején alakult újra, azóta töretlenül járnak a hazai és az idegenbeli mérkőzésekre. A tábor nemrég kiegészült mintegy kéttucatnyi fiatallal – köztük az egyesület több utánpótláskorú játékosával –, akik Kanizsa Company néven alapítottak közösséget. A felhívást a két szervezet közösen tette közzé a különböző közösségi médiafelületeken.

- Nagyon örülünk neki, hogy van egy fiatal generáció. Többségében már 40-50 pluszosok vagyunk, úgyhogy várjuk őket szeretettel. Őrülünk neki, hogy ott vannak, mert előbb-utóbb úgy is ők fogják átvenni a stafétát. Nekik kell majd továbbvinni Kanizsán a szurkolást – fogalmazott Varga Attila. 

A kanizsai szurkolótábor kérése, hogy azok, akik szeretnének csatlakozni a C-szektorban, fekete felsőben jelenjenek meg a mérkőzésen, mivel ez a színösszeállítás jelképezi a tábor egységét. A Nagykanizsa-Kaposvár rangadó vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik.

K.T.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.