Folyamatosak a fejlesztések Surdon

facebook megosztás

A hegyi utak felújítására is nagy figyelmet fordít a surdi önkormányzat. A napokban elkészült, korábban nagyon rossz állapotban lévő szakaszon, immár egy járműveknek és időjárási tényezőknek ellenálló, tömörített mészköves úton közlekedhetnek a helyiek. A korszerűsítés önerőből valósult meg a településen.

Korábban az esővíz, valamint az itt közlekedő járművek hatására csaknem 50 centiméteres szintkülönbség alakult ki az út jobb és bal oldala között – árulta el Kanász János, a település polgármestere. Számos lakossági visszajelzés érkezett a szakasz rossz állapotával kapcsolatban, az önkormányzat ezért is döntött a javítás mellett. A kivitelezést a Bauterc-Prizma Kft. végezte.

út

- Azért volt szükséges megcsinálni, mert ez az út tényleg nagyon rossz állapotban volt. Ugyan nem annyira forgalmas rész, de azért több gazda használja ezt a szakaszt. Ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy megcsináljuk saját erőből, teljesen megoldottuk, felújítottuk. Örülök neki, hogy meg tudtuk oldani. Nem csak választások előtt kell dolgozni, hanem választások után is mindjárt a következő évre már kell gondolni, úgyhogy neki is álltunk utat csinálni. De nemcsak itt csináltunk, hanem a tó melletti út egy darabját is megcsináltuk, úgyhogy ez is sikerült - mondta el Kanász János. 

SZ.F.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.