Színes programokkal ünnepelték a települést

facebook megosztás

Falunapot rendeztek szombaton Magyarszerdahelyen. A településen a számos kulturális és gasztronómiai program mellett a gyermekműsorokra is nagy hangsúlyt fektettek, majd késő estétől retródiszkó várta a vendégeket.

A rendezvény délután kezdődött, az esős idő miatt az IKSZT udvara helyett a szintén itt található pajtaépületben gyülekeztek az érdeklődők, ahol számos dalkör és táncos formáció mutatta be produkcióját.

Stábunk ottjártakor éppen a bűnüldözést kicsit hátrahagyó, a gyermekek kedvencének bizonyuló szuperhős szórakoztatta a legkisebbeket.

- Úgy gondoltam, hogy a gyerekeknek mindig jó, ha örömet okoz a Pókember, nem? Az, hogy mivel készültem…kicsit megmozgattam őket, az eső sajnos akadályozott minket egy kicsit, de azért így is sikerült – tudtuk meg a Pókembertől. 

pókember

A következő fellépő, a szuperhősök után, rögtön a betyárok mesevilágába kalauzolta a gyerekeket. Hadi Róbert már 25 éve foglalkozik a felnőttek és a fiatalok szórakoztatásával, különböző zsonglőrmutatványok segítségével. A bohóc-, kalóz-, és indiánműsorok után most egy újdonsággal érkezett Magyarszerdahelyre.

- Fogok mesélni a gyerekeknek egy rövidke kis mesét, és elmesélem, hogy kik is voltak azok a betyárok és mivel ők nagyon nagy betyárok voltak, ezért mivel én alapból ugye zsonglőrködöm, illetve bűvészkedem is a műsoraimban és a betyárműsor ez egy ilyen mesés, bűvészkedős, trükkös, átvágós műsor a gyerekek és a felnőttek számára is – fogalmazott Hadi Róbert, a Zsonglőrület alapítója. 

A programok láthatóan célba értek, hiszen számos gyermek vett részt az eseményen. Sabján Flóra elsősorban szerepelni jött, de a jó hangulat miatt tovább is maradt barátaival.

- Táncolni jöttem, fellépni és eddig volt egy csomó jó program, nagyon tetszett az egész és remélem, hogy legközelebb is ilyen jó lesz – tudtuk meg Sabján Flórától. 

A gyermekműsorok után, késő délutántól főként a felnőtteknek kedveztek a szervezők, mulatós- és operett-előadással, valamint vacsorára is várták a résztvevőket.

SZ.F.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.