Komoly erősítés lehet – NB II-es játékost igazolt az FC Nagykanizsa

facebook megosztás

Megvan az első téli érkezője az FC Nagykanizsának. Ma délben írta alá a másfél évre szóló szerződését Winkler András. A szélső az NB II-es Tiszakécskétől érkezett, korábban a Haladás színeiben az NB I-ben is pályára lépett.   

Kimondott célja volt a csapat vezetésének, hogy olyan játékosokat próbáljon már télen is a klubhoz hozni, akik felsőbb osztályból jönnek és minimum másfél évre elköteleződnek a Kanizsa iránt. Winkler András 23 éves, összesen 106 másodosztályú bajnokin lépett pályára, a Sopron, a Mosonmagyaróvár, a Budaörs és a Tiszakécske színeiben. Szerinte a beilleszkedésével biztosan nem lesz probléma.

– A csapat felét ismerem régről, van aki akadémiatársam is volt. S van családtag is a csapatban. Így nagyon egyszerű volt, mondhatom, hogy már szinte most beilleszkedtem, biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar barátokra lelek és jó lesz az itteni szereplés – fogalmazott Winkler András, az FC Nagykanizsa játékosa.

foci

NB II-es játékosok és 2006-os fiatalok igazolása jelent most prioritást a piros-kékeknél. Mint azt a csapat ügyvezetője, Lánczos Attila elmondta: régóta figyelte Winkler Andrást, már 2021-ben is szerette volna leigazolni a villámléptű szélsőt.

– Akkor az NB II-es Budaörsöt választotta, s utána is magasabb szinten focizott. Legutóbb a Tiszakécskében és onnan sikerült elcsábítani. Úgy gondolom, egy remek mentalitású és tudású játékos, aki biztos, hogy hasznára válik a csapatnak – szögezte le Lánczos Attila. 

Legutóbb a 2020-2021-es szezonban szerepelt NB III-ban Winkler András, akkor a lipóti csapat színeiben 13 gólig jutott. Az első kanizsai meccsére nem is kell sokat várni, hiszen Gombos Zsolt tanítványai szombaton 15 órakor idegenben, a Mosonmagyaróvár ellen lépnek pályára felkészülési mérkőzésen.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.