A labdarúgók és szurkolóik együtt búcsúztatták az évet

facebook megosztás

Közös vacsorával zárták az évet a kanizsai labdarúgók, valamint a csapat szurkolótábora, a Fenegyerekek. Az összejövetelen az FC Nagykanizsa szakmai stábja is részt vett. 

A helyi szurkolói csoport 2021-ben hagyományteremtő jelleggel rendezett először év végi találkozót a játékosokkal. A drukkerek zöme az idény valamennyi mérkőzésére elkísérték kedvenceiket, így az est során az évértékelés is fontos szerepet kapott.

- Nagyon fontos szurkolók és a csapat közti kommunikáció, a beszélgetések. Akár privát dolgokat, csapaton belüli taktikát vagy bármit könnyebben, jobban meg tudunk beszélni, mint ami esetleg a médiába nem kerül ki – mondta el Varga Attila, a Fenegyerekek vezetője.

Az FC Nagykanizsát Haála Kada, Kondor Kristóf, Kálovits Henrik, Szabó Patrik, Józsa Ádám, Szökrönyös Dániel, és Varga Dominik mellett a komplett edzői stáb is képviselte. Gombos Zsolt, a csapat vezetőedzője elmondta, korábbi klubjainál nem tapasztalt ilyen erős kötődést  klub és  helyi lakosok között. Szerinte a tény, hogy a Fenegyerekek ugyanúgy velük vannak egy vereséget követően is, mint egy győzelemnél, erőt adhat a csapatnak a tavaszi szezonra.

- Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos. Hála Istennek a Fenegyerekek amióta itt vagyok minden évben meghívnak bennünket. Ez már egy hagyomány, hogy összeülünk karácsony előtt, tudunk egy kicsit beszélgetni, eszünk, iszunk. Nagyon jó dolog, mindenkinek, a játékosoknak, a klubnak és a szurkolóknak is. Számtalanszor hangsúlyoztam, hogy a szurkolókért vagyunk, ez egy nagyon jó dolog, tényleg – fogalmazott Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. 

Az eseményen a játékosok és szurkolók hajnalig szórakoztak közösen. A Fenegyerekek görögtűzzel köszönték meg a csapatnak a 2023-ban nyújtott teljesítményt.

 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.