Igazolva jó hírüket

facebook megosztás

A mögöttünk hagyott hétvégén az FC Nagykanizsa női NB II-es labdarúgó együttese – nyugodtan írhatjuk úgy – rangadót vívott a Pécsi Mecsek FC csapatával a Nyugati csoport küzdelmei során.

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 10.fordulójában megrendezett kanizsai meccs tétje hazai szempontból a mezőny első feléhez való egyértelmű felzárkózás, míg pécsi oldalon a listavezető Pápai ELC nyomában maradás lehetett az elsődleges cél.

FC Nagykanizsa (6.) – Pécsi MFC (2.) 0-2 (0-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 10. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Németh D. (Berkes, Herkovics). G.: Farkas J. (36.), Bocz (75.)

FC Nagykanizsa: Andor – Kaszás, Molnár II R., Szabó Zs., Nagy Fáró, Domján-Köröcz, Németh P. (Pintér D., 68.), Szollár, Sóstai, Farkas Cs., Gergelics, Edző: Benedek József.

Nem kimondottan bő kerettel vehette fel a küzdelmet a nagykanizsai csapat a pécsivel, s így azt sem említhetjük, hogy korábbi neves NB I-es labdarúgók leányainak küzdelmét is hozta a kétszer 45 perc, hiszen dél-zalai oldalon ezúttal hiányzott Sebők József lánya, Sebők Viktória, Gyánó Szabolcs Lili lánya (képünkön éppen a második pécsi beköszönés előtt ível középre) viszont ott futballozott a mezőnyben, mi több, a második félidőben gyártotta is a veszélyesebbnél veszélyesebb szögleteket. Egy ilyen után gól is született Bocz Virág révén - ez egyben már a második baranyai találat volt, a Pécsi MFC pedig sorozatban aratott hetedik sikerét könyvelhette el a jelenlegi idény során. Benedek József csapatának sincs azonban miért, s főként sokáig búslakodni, mivel vasárnap az Airnergy FC otthonába látogat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.