Az élcsoport mögött

facebook megosztás

Kötelező győzelmet könyvelhetett el az FC Nagykanizsa a martonvásári pályán a női labdarúgó NB II-ben, így továbbra is tapad – hatodikként - az élmezőny mögötti csapatokra.

Kriston SE-Martonvásár (12.) – FC Nagykanizsa (6.) 0-8 (0-3)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 9. forduló. Martonvásár. Vezette: Kuruczné. G.: Vékási (1.), Gergelics (34., 86.), Szollár (45+1., 89.), Németh P. (46., 67.), Farkas Cs. (61.)

FCN: Sebők – Balassa D., Molnár II R., Szabó Zs., Nagy-Fáró, Vékási (Pintér D., 25.), Németh P., Szollár, Sóstai, Farkas Cs., Gergelics. Edző: Benedek József.

Mély talajú pálya várta Martonvásáron a csapatokat, s a kanizsaiak számára a lényeg a biztos győzelem megszerzése volt. Tisztában volt vele a dél-zalai együttes, hogy milyen ellenfél vár rájuk, inkább azt szerette volna biztosítani szakmai stábjuk, hogy az elbizakodottság ne uralkodhasson el a soraikon belül. Amit a tréningeken gyakoroltak, szerették volna végrehajtani, s ezt azért nagy hányadában meg is oldották Gergelics Cintiáék. Ha az FC Nagykanizsa a helyzetei sorával még jobban sáfárkodik, még biztosabb győzelmet könyvelhetett volna el a bajnoki mérkőzésükön.

- Készültünk, minden begyakorolt játékelemet meg is próbáltunk, s biztos győzelmet arattunk, még akkor is, ha némi pontatlanság azért csúszott be helyzeteink értékesítése során – összegzett a találkozót követően Benedek József, az FCN női együttesének trénere.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.