Nemes célra ajánlja fel következő előadása bevételét Zsóri Péter

facebook megosztás

Kamasz Panasz címmel tart jótékonysági előadást Zsóri Péter, augusztus 10-én a Honvéd Kaszinóban. A programból befolyt összeget a boncodföldei Autista Védőotthon számára ajánlják fel.

Az előadás nemcsak kamaszoknak szól, minden korosztály megtalálja benne a maga üzenetét. A fő célja, hogy a szülők és a gyerekek segítséget kapjanak abban, miként kezeljék a kapcsolatukat, és különböző szituációkat. Varga Petra, pedagógus, jógaoktató, Pfeifer Rèka pedagógus, Fekete Tamás edző, rádiós műsorvezető bevonásával fog számos témát érinteni Zsóri Péter. Szó lesz a szülői mintákról, a kommunikáció módjairól, a social média hatásairól, valamint a megfelelési és a teljesítménykényszerről.

– Az elmúlt években én magam is azt tapasztaltam, hogy a kamaszokról nagyon kevés szó esik. Ha visszagondolok az én fiatalkoromra, 16 éves koromra, például tényleg nem tudtam azt, hogy én most gyerek vagyok vagy felnőtt vagyok, vagy hova tartozom. Amikor az előadást elkezdtem, úgymond összerakni, akkor nagyon szerettem volna azt, hogy a gyerekkor is megvilágításba kerüljön, valamint nagyon sok szó esik magáról a szülő-gyerek kapcsolatról, nagyon sok szó fog esni arról is, hogy például milyen traumákat, nehézségeket szenvedünk el a gyerekkorunkban és ez milyen hatással van igazából a felnőttkorunkra. Nagyon megtévesztő lehet a cím, a Kamasz Panasz, mert nagyon sokan azt hiszik, hogy csak kamaszoknak, fiataloknak szól. De szól időseknek, szülőknek, olyanoknak, akik gyerekvállalásra készülnek, úgyhogy igazából bátran ajánlom mindenkinek –árulta el Zsóri Péter, lélekgyógyász.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.