Továbbra is közvetítjük az FC Nagykanizsa bajnoki mérkőzéseit

facebook megosztás

Meghosszabbította a mérkőzések közvetítéséről szóló megállapodását az FC Nagykanizsa és a Kanizsa Médiaház. A kontraktus értelmében a 2021/22-es és a 2022/23-as szezonhoz hasonlóan, a jelenlegi idényben is a helyi labdarúgócsapat valamennyi bajnoki mérkőzése élőben lesz látható a Youtube-csatornánkon.

2021-ben született megállapodás a labdarúgóklub és a Médiaház között az állandó közvetítésekről. Az azóta eltelt két évben kollégáink nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli mérkőzésekről is közvetítettek, így azok a szurkolók, akik nem tudtak eljutni Gyirmótra, Tatabányára vagy Balatonfüredre szintén élőben láthatták kedvenceik aktuális találkozóját. Az NB III-as bajnokságok átalakulásával ugyan a helyszínek változnak, ám a cél továbbra is az, hogy több ezer embert ültessünk a Youtube elé vasárnapról-vasárnapra.

– A visszajelzések jók, és ez azt hiszem jól mérhető, ha megnézzük a Youtube-csatornán a mérkőzések megtekintéseit. Ott bőven 3000 fölött vannak a kattintásszámok, ami azt kell, hogy mondjam, ha a Youtube-csatornát nézzük, akkor a csatornán a legnézettebb műsorunk mindenképpen. Az, hogy a meccsek ismétlését utána adásban mennyien nézik meg, ezt már nem tudjuk mérni, de az biztos, hogy amikor élőben megy, illetve ha valaki vissza akarja nézni, ott tényleg sokan vannak, akik érdeklődnek a meccsek iránt – árulta el Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Nemcsak a mérkőzések közvetítéséről szól a két fél megállapodása, a Kanizsa Újságban és a képújságban is látható lesz a szezon menetrendje, valamint hasonlóan az előző évhez, exkluzív beharangozóval és edzői értékeléssel is várjuk nézőinket. Az ilyenfajta együttműködés a harmadosztályú csapatok esetében példátlan az országban.

– Megbeszéltük, megtöltötték tartalommal a kollégák a csatornát, és a mérkőzés összefoglalója, beharangozója, egy-egy riport továbbra is látható lesz a nézők – és természetesen az ellenfelek - részére is. Utóbbit nem tudjuk kiszűrni, nyilván ez nekik egy előny, hogy kapnak egy komplett anyagot a csapatról, de a szurkolóink kiszolgálását és informálását tartjuk szem előtt. Úgyhogy ez továbbra is így fog működni – vélekedett Lánczos Attila, az FC Nagykanizsa ügyvezetője.

Az FC Nagykanizsa idei első bajnokiját vasárnap 17 óra 30 perckor játssza az MTK II ellen, majd három nappal később az Iváncsát fogadja. Mindkét találkozó a Kanizsa Médiaház Youtube-csatornáján lesz látható élőben.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.