A Város Napja miatt némileg átalakul a közlekedés és parkolás a belvárosban

facebook megosztás

Útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra és a forgalmi rend változására is számítania kell a nagykanizsaiaknak a Város Napja miatt ma estétől. A módosítások leginkább az Erzsébet tér környékét érintik.

Ma 18 órától lépnek életbe azok a korlátozások, amelyek meghatározzák a belváros közlekedését a következő napokban. Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek pénteken és szombaton, amelyek érintik az Eötvös teret, a Deák teret, valamint a Kalmár utcai autóbusz-pályaudvart. A Dél-Zalai Áruház előtti megállóhelyet ideiglenesen áthelyezik a Zrínyi utcába. Az útlezárások területére este 6-tól csak a lakók, az árusok, a vendéglátósok, a fellépők és a rendezők hajthatnak be a szervezők által biztosított engedéllyel. A változások teljes listája megtalálható a nagykanizsa.hu és a police.hu honlapokon.

– A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a Nagykanizsán közlekedőket, hogy rendezvény miatt április 27-től, csütörtöktől április 30. vasárnap reggel 5 óráig útlezárások és forgalomkorlátozások várhatóak az Erzsébet téren és környékén. Tilos lesz parkolni és közlekedni az Erzsébet tér keleti és nyugati oldalán, illetve lezárják a Fő út Zárda utca és Sugár út közötti szakaszát is. A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend miatt fokozott figyelemmel közlekedjenek – tudtuk meg  Cséber Benjámintól, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.