A férfiak újabb lépése előre

facebook megosztás

Az NB I B-s szereplést megcélzó listavezető kanizsai férfi kézilabda együttes rögtön idegenbeli rangadót vívhatott és Csalló Ádám legénysége a negyedik helyezett Pécsi VSE ellen az utolsó másodpercekben született góllal nyert 32-31-re.

Pécsi VSE (6.) – Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 31-32 (18-15)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 12. forduló. Komló, 110 néző. Vezette: Kovacsik, Polgár Cs.

Tungsram SE: Szabó M. – Sass 2, Szabó G. 3, Péter 2, Balogh P. 1, Bognár 3, Csordás 9. Csere: Márfi (kapus), Kovacsics 3/1, Hári 2, Füstös 6, Vadász 1. Edző: Csalló Ádám.


Úgy tűnik, ebben a szezonban sem lesz nagy a kabát a Tungsram SE férfi kézilabdázóira, a csapat halad csoportja elsősége felé

- A végig küzdelmes mérkőzés első felében sem támadásban, sem védekezésben nem találtuk játékunkat – fogalmazott a komlói meccsel kapcsolatban Csalló Ádám, a kanizsaiak vezetőedzője. – E rossz periódusunkban ellenfelünk hétgólos vezetésre tett szert. Egy időkérést követően sikerült közelebb kerülnünk a vendéglátókhoz, így a szünetre faragtuk is a hátrányunkat. A szünetben átbeszéltük a teendőket, és a második félidő felénél átvettük a vezetést. Az utolsó percek során mindkét csapat sorra hagyta ki a helyzeteit, mi büntetőt is hibáztunk. Az utolsó percben döntetlen állásnál egy jó védekezésnek és egy hatékony támadásnak köszönhetően sikerült megnyernünk a mérkőzést az utolsó másodpercekben.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.