Családias hangulat uralkodott a miklósfai Adventi Varázslaton

facebook megosztás

Első alkalommal szervezte meg a Miklósfai Családok Klubja, az Adventi Varázslatot a Mindenki Házában. A szervezők célja, hogy karácsonyi műsorral, vásárral, kézműves foglalkozással és finom süteményekkel közösen hangolódjanak az ünnepekre a település családjai.

A sok színes programmal és foglalkozással készülő szervezők  hagyományt akarnak teremteni és ezúttal kézműves sarokkal és vásárral várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A karácsonyi műsorral a miklósfai iskolások és óvodások is kedveskedtek, de fellépett még a Mesebőrönd Társulat és a  Szirének Énekegyüttes is . A Mindenki Háza vezetője örömét fejezte ki, hogy  nagy sikere van a kezdeményezésnek.

–A Mindenki Háza vezetőjeként, első alkalommal álltunk neki szervezni a miklósfai adventi varázslatot, de hagyományteremtő szándékkal. Szerettük volna, hogyha az egyesület tud egy kellemes karácsonyi programot biztosítani Miklósfán, így a karácsonyi hajrában. Egy kicsit lepihenjünk, megnyugodjunk, gyerekeinknek szurkolhassunk, hogy a színpadon a kis produkciójukat előadják, és találkozhassunk újra már karácsonyi díszletben is a Mindenki Házában – mondta el Pintér-Tuboly Kinga, a Mindenki Háza vezetője.

A Családok Klubja zsíros kenyérrel, süteményekkel, meleg teával és forralt borral várta a látogatókat. Gyerekek és felnőttek egyaránt nagyon várták az adventi programot.

–Ez egy adventi délután, a helyeik szervezték, helyiek szervezésében, az egyesület szervezésében van, amiben nagyon sok család részt vesz, és szívesen segítünk mindenben. Gyerekekkel érkezünk, itt van a gyerekeknek kézműves foglalkozás, illetve óvodások, iskolások tartanak egy kis műsort, itt a helyieknek, egy kicsit ugye a karácsony szellemében összegyűlünk, jól érezzük magunkat, ehhez, aki tud hozzájárul egy kis süteménnyel egy kis ezzel- azzal – hangsúlyozta Dömötörfy- Horváth Mária.

Az Adventi varázslat újra bizonyította, a miklósfai közösség összetartó erejét, hiszen a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány támogatása mellett a helyiek összefogása is kellett a rendezvény létrejöttéhez és a sikeres megvalósításához.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.