Nagy az érdeklődés az Adventi Forgatag iránt

facebook megosztás

 Szombaton is több százan látogattak ki az Erzsébet térre, hogy együtt szórakozzanak a fellépők változatos műsorain.

A rendezvényen a forgatagban résztvevő kanizsaiak nemcsak a műsorokon szórakozhatnak, hanem a helyi és környékbeli vállalkozók különböző finomságait is megkóstolhatják, portékáikat megvásárolhatják. Az árusok többsége egész héten kint van a téren, Marton László szerint az első napok forgalma jónak számított, de amikor fellépő is van, akkor még többen jönnek hozzá vásárolni. Mivel a rendezvény közösségi szervezéssel valósult meg, így az árusok gyűjtést szerveztek, hogy a járókelők segítsék őket a kiadások rendezésében.   

– Közösség rendezte az egész rendezvényt, a vállalkozók közössége.  Még nincs meg az összes pénz – nem az áramra, mert azt mindenki maga fizeti – a kiszolgálószemélyzetnek. Mert a villany sokba kerül, amiért bekötötték, kilencszázezer forintot kell kifizetni  – mondta el Marton László vállalkozó.

Forgatásunk időpontjában már kezdett megtelni a tér, az általunk megkérdezett kanizsaiak célja generációtól függetlenül az, hogy jól érezzék magukat és kellemesen töltsék el az időt rokonaikkal, barátaikkal.

– Barátokkal, rokonokkal, gyerekekkel jöttem. Jó a hangulat, kicsit elvagyunk, beszélgetünk, iszogatunk. Kellemes –  fogalmazott Nagy Erzsébet.
– Engem minden érdekel. Kijöttünk egyet a csajokkal lazulni. Szeretünk pihenni az ünnepek közeledtével – árulta el Faluvégi Xénia.

Az Adventi Forgatag programsorozata pénteken este folytatódik, az Igricek Trió fellépésével, de a közönség többek között a Zalagyöngye és a Szikrák Táncegyüttes műsorát is láthatja.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.