Így nehéz lesz...

facebook megosztás

A vízilabda OB I-es osztályozó első felvonásán a Metalcom Szentesi VK első osztályban 13. helyen végzett együttese biztos sikert könyvelhetett el a Kanizsa Vízilabda OB I B-ben második legénysége ellen.

Metalcom Szentesi VK – Kanizsa Vízilabda 14-7 (2-2, 3-1, 2-1, 7-3)

OB I-es vízilabda osztályozó, 1. mérkőzés. Szentes, 150 néző. Vezette: Kun Gy., Kollár Gy.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Spitz, dr. Illés, Klár, Marnitz 4, Márkus, Balaska 3. Csere: Ambrusz (kapus), Solymosi, Szőke B., Szávai, Balli, Gál S. Edző: Regős Áron.

Eljött az igazi vizsgafeladat ismét a Kanizsa Vízilabda együttese számára, melynek eddig négyszer nem sikerült győztesen megvívnia az OB I osztályozóját. Az elmúlt évből kiindulva kissé tán félve engedték el a csapatot Szentesre, hiszen bármelyik OB I-es csapat képes (volt) bizonyítani, hogy mekkora különbség van a két liga között, ha igazán tétre menő meccset vívnak egymással a felek. Ehhez képest a kanizsaiak az első negyedben nem roppantak össze, kétszer is egyenlítettek, sőt még a felek 3-3-nál is egálban álltak. Onnantól lódultak meg, vagy lendültek bele igazán a házigazda szentesiek, akiknek még az is kapóra jött, hogy ezen a mérkőzésen lényegében a dél-zalaiaktól csak két játékos, Balaska Dániel, valamint Marnitz Gergő tudott gólt szerezni. Idővel a Szentesi VK fölénye így mind nagyobb lett, s a felek az alföldiek előnyéből várják a nagykanizsai - emellett két győztes meccsig tartó - folytatást, melyre vasárnap 11:30 órától kerül sor a kanizsai uszodában.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.