Az első és a negyedik negyed hetesei

facebook megosztás

Korábbi OB I-es, igaz, azóta jócskán átalakult együttest győzött le a Kanizsa Vízilabda gárdája az OB I B-s pólós bajnokságban, ezzel tartja osztályozós pozícióját a tabellán.

Kanizsa Vízilabda (2.) – Tatabányai Vízmű SE (14.) 21-8 (7-1, 3-3, 4-3, 7-1)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 17. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Vezette: Horváth J., Duray.

Kanizsa: Pelle – Spitz 5, dr. Illés 5, Klár, Szőke B. 2, Marnitz 2, Márkus 1. Csere: Ajkay-Takács (kapus), Vlaszák 1, Solymosi, Szávai 1, Balli, Balaska 2, Gál S. 2. Edző: Regős Áron.

A kanizsaiak edzője, Regős Áron kissé megkeverte a lapokat, de meg is tehette, hiszen a bajnokság sereghajtója érkezett Nagykanizsára, s úgy is kezdődött a találkozó, ahogy egy OB I-be törő legénység fogadja ellenlábasát. Jegyezzük meg persze, hogy a Tatabánya szerzett vezetést, persze a Komárom-Esztergom megyeiek akkor vezettek utoljára. A dél-zalai csapat keretbe foglalta a találkozó történéseit, hiszen az első és a negyedik negyedet is 7-1-re nyerték, Spitz Márk és dr. Illés Sándor 5-5 alkalommal voltak eredményesek a tatabányaiak ellen.

- Jól játszott a csapat, főleg az első és az utolsó negyedben – hangzott a kanizsai edző, Regős Áron értékelése a mérkőzésről. - A múlt fordulóbeli vereség után pár dolgot rendbe kellett tennünk azért, hogy a jövőben sikeresek legyünk. Minden mérkőzésünket így kell kezdenünk, agresszíven, határozottan. Továbbra is feltett szándékunk az, hogy a második helyet megtartsuk, és osztályozót játszhassunk. Ezért dolgozunk, minden meccs fontos. Megyünk tovább, fel szeretnénk jutni az első osztályba, nincs és nem is lehet más a cél. Ugyanezt a kemény, koncentrált, határozott játékot kell produkáljuk az összes hátralévő mérkőzésen, a csapat képes, és alkalmas is rá.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.