Nemzetközitől a megyeiig

facebook megosztás

A kanizsai műfüves pályán a labdarúgó nagyüzem kitartott egész hétvégén, sőt, ez elmúlt napokban, s történt mindez még úgy is, hogy a csapatokat időnként a viharos erejű szél fújta volna le a játéktérről.

A Kiskanizsai Sáskák megye egyes focicsapata például a Znet-Telekom Becsehely SE megyei második vonalbeli gárdájával meccselt, s nyertek 3-2-re úgy, hogy a Sáska-gólokat Dolmányos Márk, László Roland, illetve Szőke Ádám jegyezték. A Kiskanizsa most vasárnapi előkészületije sérülések és betegség miatt viszont már elmaradt, ugyanakkor a Ferencvárosi TC női felnőtt – bajnok - labdarúgó együttese a szlovén kupagyőztes Olimpija Ljubljana elleni találkozóját megtarthatták a hétvégén.



A női focimeccsen a második szlovén gól büntetőből esett, ezt követően pedig még kétszer voltak eredményesek, így oda is lett a Fradi előnye

A nagykanizsai műfüves felkészülési mérkőzéseinek nézőszám-átlagát, tehát azt az 50 fős létszámot a hölgyek is hozták és akik kilátogattak, fordulatos összecsapást láthattak: 3-0-ra is vezettek már a budapesti zöld-fehérek, hogy az aztán a ljubljanai zöldek fordítsanak és nyertek végül 4-3-ra.



Időnként a becsehelyi támadók ilyen tisztán maradtak a szepetneki kapu előterében

Fotók: PL

A női felmérő eredménye született a Becsehely – Szepetnek SE (megyei I. osztály) meccsen is, lényegében a becsehelyiek a gyorsan megszerzett előnyüket őrizték meg végig (4-3), s ugyan most néhány napig inkább az edzéseké a főszerep az Olajbányász-sporttelepen, a hétvégén garantáltan újra mérkőzések keretében rúghatják a bőrt a focisták.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.