Egy negyed alatt lerendezték

facebook megosztás

Nem került egy győzelemnyin kívülre az első és második helyezett csapattól a Kanizsa Vízilabda a tabellán, az OB I B legutóbbi fordulójában Székesfehérváron győztek Regős Áron tanítványai.

Fehérvár VS (8.) – Kanizsa Vízilabda (3.) 12-17 (2-7, 4-3, 3-4, 3-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 7. forduló. Székesfehérvár, 30 néző. Vezette: Donauer, Bujka.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L. 1, Vass B. 2, dr. Illés 3, Balli, Klár 1, Balaska 2. Csere: Ambrusz (kapus), Vadovics Á., Szőke B. 1, Marnitz 3, Szávai 2, Márkus, Gál S 2. Edző: Regős Áron.



Regős Áron (középen), a Kanizsa Vízilabda edzője sok mindennel elégedett volt a fehérvári meccsen, de a hibákra is igyekezett felhívni a figyelmet

Fotó: Nagy Zsuzsanna

Ugyan nem villámrajtot vett a kanizsai vízilabda együttes Fehérváron, de 2-2 után dobott zsinórban öt gólt, mely meg is határozta a meccs további képét. Gál Sándorék ugyan nem lazítottak, a hazaiak viszont elkapták a meccs ritmusát, s a harmadik negyedre 10-7-re, majd 11-8-ra is feljöttek. A vendégek aztán nem „aludtak bele” a meccsbe, s az ötgólos vezetésüket nem csupán visszaszerezték, de meg is tartották a záró felvonásban, s továbbra is a táblázat harmadik helyén állnak.

- Nagyon örülünk az újabb győzelemnek, az első negyed jó játéka meghatározta a mérkőzés kimenetelét – mondta el a meccsről véleményét a kanizsaiak trénere, Regős Áron. - Értékes három pontot sikerült begyűjtenünk egy jól játszó Fehérvár ellen. A támadójátékkal elégedett vagyok, a védekezéssel kevésbé, nagyon sok a tizenkét kapott gól, ebben mindenképpen markánsan javulnunk kell! Minden meccs nagyon fontos a számunkra, minden győzelem értékes azért, hogy a célunkat elérjük. Megyünk tovább az utunkon.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.