Biztos győzelemmel hangoltak szombatra

facebook megosztás

A bajnokságban második meccsét is megnyerte a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese, az Oázis SC nem állította túlzottan nagy feladat elé a kanizsai csapat tagjait.

Oázis SC (13.) – Kanizsa Vízilabda (4.) 3-14 (0-3, 1-6, 0-3, 2-2)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 2. forduló. Budapest, Hajós-uszoda. Vezette: Bereczki, Kevi.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics L. 3, dr. Illés 2, Klár, Márkus 1, Spitz 3, Balaska. Csere: Vadovics Á. 1, Vlaszák, Gál S. 2, Marnitz 1, Szávai 1, Balli. Edző: Regős Áron.

A Kanizsa Vízilabda biztos esélyeseként vágott beki még úgy is a találkozónak, hogy az Oázisnak ez volt az első bajnokija ebben az idényben. Vadovics Lászlóék ennek megfelelően is kezdték a meccset és az első negyed után ugyan engedélyeztek egy találatot a hazaiaknak is, azt követően viszont meg sem álltak 12-1-ig. A negyedik felvonás ugyan gólváltásokat hozott, de a KV roppant biztosan hozta a mérkőzést. Így hangolt tehát tehát Regős Áron harmadik bajnokijára az idényben, melynek keretében szombaton 10.30 órától a már most listavezető KSI SE gárdáját fogadják a kanizsai uszodában.

- Tulajdonképpen igen, vehetjük úgy, hogy így készültünk a sportiskolások elleni mérkőzésünkre – szólt az értékelése a meccsről Regős Áronnak, a Kanizsa Vízilabda edzőjének. - Kimondottan jól játszottunk, s ez már egyre inkább az a póló, melyet elképzeltem. A kapuban és a védekezésben is rendben voltunk, ugyanakkor azt mondom, a csapat mindig együtt nyer, s együtt veszít, a lényeg tehát, az egység, melyben jól teljesítettünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.