Tudnak sokkal jobban pólózni

facebook megosztás

Szombaton 11 órától a városi uszodában következhet a vízilabda OB I-es osztályozó második felvonása, melynek keretében a Kanizsa Vízilabda a Debreceni VSE legénységét fogadja.

Mint az időközben ismertté vált, az osztályozón nem a gólkülönbség számít, hanem két győzelemig mérkőzhetnek a felek, s ami eddig a tény: az OB I 14. helyén végzett debreceniek az első, hajdúsági találkozó alkalmával 10-5-re győztek az OB I B bajnoka, tehát a Kanizsa Vízilabda ellen.



Nem kizárt, hogy időnként forrni fog a medence a szombat délelőtti Kanizsa - Debrecen vízilabda OB I-es osztályozón

Fotó: PL

Ludányi Kadosa legénységének azonban nem lehetett ideje a kesergésre, hiszen máris itt a második találkozó, illetve van is miből erőt meríteniük, hiszen Debrecenben az első két negyedben kimondottan jól pólóztak. Kellett persze mindehhez a jó védekezés, valamint a remek kapusteljesítmény is, azt követően azonban mintha egy másik mérkőzés kezdődött volna. A recept tehát nagyon egyszerű: az idegenbeli első két nyolc perc teljesítményét kellene kitolni Kanizsán a meccs végéig...

- Hát hogy is mondjam, pontosan másképpen közelíthetjük meg a dolgokat, mivel az egy héttel ezelőtti meccsen még az első két etapban sem játszottunk jól, s még így is tudtunk vezetni 4-3-ra, illetve 5-4-re is a DVSE ellen – vette magához a szót Ludányi Kadosa, a kanizsaiak trénere. - Ezt is hangsúlyoztam a srácok felé, hogy ha még így is tudtak ellenfelükkel szemben nem is egyszer előnyt szerezni, akkor a jó játékunk hozhat akár sokkal nagyobb elmozdulást pozitív irányban. Van tehát mibe kapaszkodnunk, amit ugyanakkor sajnálhatunk, hogy Turnai Bálint betegség miatt már Debrecenben is hiányzott, illetve Solymosi Pétert ezúttal Kaszper Gábor válthatja a meccskeretben.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.