Minden korosztálynak biztosítva volt a szórakozási lehetőség

facebook megosztás

Családi napot tartottak Miklósfán. A szervezők célja az volt, hogy minden korosztály jól érezhesse magát szombaton a Mindenki Házában.

Több hagyományos rendezvény is elmaradt az elmúlt hónapokban Miklósfán, ezeket próbálták a hétvégi programokkal pótolni.

Most több generáció is itt együtt ünnepel, nincs már pandémia, végre találkozhatunk egymással. Nekem annyi dolgom volt az egészben, hogy répát főzessek, az összes többi programot a fiatalok szervezték. Nagyon színes a program, minden korosztálynak biztosítva van a szórakozási lehetőség – nyilatkozta Köteles Józsefné, a Miklósfai Közművelődési és Városszépítő Egyesület elnöke.

A helybéli asszonyok híres, babos-húsos, kerekrépából készült étele sem maradhatott el. A recept már többször bizonyított.

Mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk, hogy nagyon finom volt és ez a legnagyobb dicséret, amit elkönyvelhetünk a kis stábbal, mert kellett ehhez egy nyolc-tíz fős segítség, akikkel reggel hét óra óta tettük a dolgunkat – mesélte Horváth Imréné Györgyi.

Az est sztárvendége Nagy Feró volt. Az énekes fellépésén is szerettünk volna felvételeket készíteni, de a szervezők délután négy óra után már nem engedélyezték stábunknak a forgatást.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.