Természet Zalában címmel fotópályázatot hirdetett a Zalaerdő Zrt. a munkatársainak

facebook megosztás

Egy év kihagyás után újra fotópályázatot hirdetett a Zalaerdő Zrt. Ezúttal nem a hobbifotósokat szólították meg, hanem – mint a kezdetekkor – a saját kollégáikat kérik, a naponta megörökített természeti szépségekkel szálljanak versenybe.

Az elmúlt négy pályázat nem a cég kollégáiról szólt, hanem a lelkes természetbarátokról – akik különböző tematikájú pályázatokon vehettek részt. Mint ahogy a Zalaerdő Zrt. PR előadója fogalmazott: adott a helyzet, a kollégák nagy része kint a természetben dolgozik. A pályázat címe szintén kapcsolódik a lehetőséghez: Természet Zalában. A cég várja a pályaműveket, a fotók elkészítéséhez még több hónap áll rendelkezésre.

– A mostani kollégáknak illetve a nyugdíjba vonult kollégáknak hirdettük meg a pályázatot. Márciusban indult, tehát márciustól küldhetik az anyagaikat, egészen augusztus végéig. Utána összeül az öt tagú zsűri. Tulajdonképpen a szokásos zsűriben egy tag csere történt. Varga Attila gazdasági igazgató kolléga úgy döntött, hogy most nem szeretne részt venni. Helyette felkértük Varga Györgyöt, az MTI fotóriporterét, hogy szálljon be közénk és segítse a munkánkat. Ugyanúgy, mint a korábbi időszakokban, Maros Sándor lesz a zsűri elnöke – nyilatkozta Steyer Edina, a Zalaerdő Zrt. PR előadója.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.