Egy kis szünetet tartottak

facebook megosztás

A vízilabda OB I B-s bajnokság 20. fordulójából előrehozott találkozóján a listavezető Kanizsa Vízilabda a VIWA-II. Kerület vendége volt és a Kondorosi úton biztosan győzött is Ludányi Kadosa legénysége.

VIWA-II. Kerület (7.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 6-21 (1-6, 0-0, 4-8, 1-7)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, találkozó a 20. fordulóból. Budapest, zárt kapuk mögött. Vezette: Nóvé, Ercse.

Kanizsa: Leposa G. - Major 4, Kalanovics, Simon 3, Szávai 2, Dobay G., Balaska 2. Csere: Takács Á. (kapus), Vadovics, Turnai 2, Fodor 3, Marnitz 4, Dobay P., Balli 1. Edző: Ludányi Kadosa.

Az OB I B-s tabellát vezető nagykanizsai vízipólósok a középmezőnybeli fővárosiak vendégei voltak és remek rajttal nyitottak. Ami azonban a második negyedben történt, az vízilabda meccsen nem éppen megszokott. A nyolc perc ugyanis 0-0-val zárult, hogy a harmadik felvonás már egy valódi gólzuhatagról szóljon. A kanizsaiak abból is jobban jöttek ki, így a negyedik etapra gyakorlatilag a meccset már meg is nyerték. Major Martinék a zárásra is megszórták még ellenlábasukat és biztosan könyvelhették el az újabb három bajnoki pontot.

- Az esztendő eddigi legjobb meccsét játszottuk, s ez még akkor is igaz, ha egy negyed úgymond szinte ki is maradt. A másik három felvonás rendben volt, támadásban is jók voltunk – összegzett a meccsről Ludányi Kadosa, a Kanizsa Vízilabda edzője.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.