Megnyílt a grillcsirkés Nagykanizsán

facebook megosztás

Már Nagykanizsán is kapható az ország egyik legfinomabb sült csirkéje. A grillkocsi csütörtök délelőttől várja az érdeklődőket a Kanizsa Centrum melletti parkolóban. A vállalkozás idén alakult, és a gyors sikereknek köszönhetően már 15 embernek ad munkát Zala megyében.

Jóval nyitás előtt elkezdődött már a munka a kocsiban, hogy a sült csirke, a comb, a csülök és az oldalas is megfelelő állapotban várja a vásárlókat. A vállalkozás alapja öt éve indult Debrecenből, az ország nyugati részében azonban csak pár hónapja debütált.

– Idén nyáron tudtuk az első grillkocsit lehelyezni Keszthelyre. Ezt követően augusztusban Zalaegerszegre és most - harmadik lépcsőként, az idei évre ez volt a terv -, Nagykanizsára is. A mai nappal megnyitottuk a grillkocsinkat. A COVID miatt rendkívül nehéz a helyzet, de mi nem zártunk be, sőt, fejlesztettünk, s próbálunk talpon maradni – nyilatkozta Megyeri Zsolt, a Grillcsirkés Nagykanizsa üzletvezetője.

Kanizsán négy embert foglalkoztat a cég. A keszthelyi és a zalaegerszegi tapasztalatok azt mutatják, az ország nyugati részében is szeretik az emberek ezt a gondosan kidolgozott, egyedi receptúrát.

Minden friss áru, nincs fagyasztott, nincs mikrózás, nincs előző napi áru. Gyakorlatilag mindig frissel dolgozunk. Bizakodunk a kanizsai fogyasztókban, vannak már fogyasztóink, hiszen Keszthelyen és Zalaegerszegen is megismertek minket a kanizsaiak, és vásárolnak. Nekünk a célunk a rend, a higiénia, és a legeslegmagasabb minőség – tette hozzá Megyeri Zsolt.

Az éttermi vállalkozás célja a további bővülés, terveik szerint hamarosan Győrben és Kaposváron is nyitnak egy grillkocsit.   

M-B.Gy.

(Borítókép és fotók: Horváth Zoltán)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.