Őszbúcsúztató a Kőrösiben

facebook megosztás

Elbúcsúztatták az őszt a Kőrösi-iskolában. A családi programra elsősorban a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket várták. Az iskolaválasztás előtt álló gyerekekre többnyire játékos feladatok vártak, de egy kutyás foglalkozáson is részt vettek.

A kőrösis tanulók dalcsokorral köszöntötték az őszbúcsúztató program résztvevőit. Az óvoda és az iskola közti átmenetet megkönnyítő rendezvényre sokan kíváncsiak voltak.


Smolcz Frigyes köszöntötte az érdeklődőket

– Nagyon közel van a beiratkozás. Az óvodásokkal amúgy is sokszor találkozunk, mert meg szoktuk hívni őket más programjainkra is, sőt, a mi iskolásaink is ellátogatnak az óvodákba, el fognak menni például lucázni. Az óvodásokat pedig drámafoglalkozásokra várjuk hozzánk. Természetesen az óvodapedagógusok és a tanítók között is megvan az együttműködés – mondta Smolcz Frigyes intézményvezető.

Sok család most először járt a Kőrösiben, mások viszont már ismerősként tértek vissza.

– Szerintem jó programok szoktak itt lenni, a másik két gyerkőccel ugyanúgy jártunk ezekre, hogy megismerkedjünk az iskolával. Nagyon jó tényleg – fogalmazott Hajdár Anikó.


Szofi és Zara alaposan megmozgatta az ovisokat

Szofi és Zara érkezésére felbolydult a tornaterem, a két terápiás kutya és gazdáik interaktív foglalkozást tartottak. A Zalai Kutyasuliból érkezett párosok különböző trükköket mutattak be, amelyeket a gyerekeknek utánozniuk kellett. A kutyás programból természetesen egy kis tánc és sorverseny sem hiányozhatott. Az iskola kora tavasszal nyílt napokat is tart majd, hogy segítsen a családoknak az iskolaválasztásban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.