Egy félidőig nem volt olyan rossz

facebook megosztás

A mezőnyben sokáig nem játszott alárendelt szerepet, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese azonban 2-0-ra kikapott a Lipót Pékség SE otthonában.

Lipót Pékség SE (3.) – FC Nagykanizsa (5.) 2-0 (1-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 16. forduló. Lipót, 200 néző. Vezette: Sipos T. (Molnár I., Gyürüsi). G.: Kovalovszki (39.), Varga T. (70.)

FC Nagykanizsa: Borsi – Ekker (Simonfalvi, 80.), Kretz (Bagó B., 82.), Kovács Gy., Gerencsér A., Horváth B. - Béli M., Major - Hampuk, Lőrincz (Herzsenyák, 55.) – Vittman. Vezetőedző: Barna László.


Barna László, az FCN vezetőedzője Lipóton csak bánkódhatott, hiszen csapata csupán lesgólig jutott

Fotó: Gergely Szilárd

Egy minden igényt kielégítő sportkomplexumban mérkőzött a tabellán negyedik helyen álló FC Nagykanizsa, de nem ígérkezett számára könnyűnek a találkozó, hiszen a harmadik Lipót Pékség SE fogadta. Az első játékrészben a hazaiak támadtak többet, ugyanakkor a kanizsaiak egy megerősített védelmi felállásával jól állta a sarat, mi több, a meccs első gólját a dél-zalaiak szerezték – Barna László tanítványainak sajnálatára les miatt nem adták meg. Az első félidő hajrájában aztán, egészen pontosan a 39. percben egy jobb oldali beadást Kovalovszki Máté az átvétel után bombázta a háló közepébe. Ennek ellenére sem érhette panasz a vendégeket, hiszen akadtak próbálkozásaik az első játékrészben, a második játékrész azonban már nem hozott nagy játékot. Mi több, a 70. percben a lipótiak Varga Tamás révén ismét eredményesek voltak, aki egy hosszú kiugratás után lőtt középről a kapu jobb oldalába.

- Sajnálom, hogy az első félidő lehetőségeiből nem tudtunk – megadott – gólt lőni és így azt mondhatom, hogy a hazaiak megérdemelten nyerték meg a találkozót – összegzett Barna László, az FCN vezetőedzője.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.