Övék a forduló rangadója

facebook megosztás

Igazából az őszi szezon a múlt hétvégén zárult a labdarúgó NB III-ban, de a második körből még két fordulót idén lejátszanak a csapatok, a negyedik helyen álló FC Nagykanizsa pedig a féltávnál harmadik Lipót Pékség SE vendége lesz vasárnap 13 órától.

A Győr-Moson-Sopron megyei újonc igencsak jól szerepel az osztályban, ráadásul azért sem árt figyelni rá, hiszen soraiban futballozik az a Zimonyi Dávid, aki tizenkét találatával vezeti a góllövő-listát és már Kanizsán is megmutatta, hogy remek mozgású támadó – még ha a dél-zalai városban gólt szereznie nem is sikerült.

- Már akkor, tehát augusztusban láttuk, hogy jó csapat a lipóti, hiszen az első fordulóban fogadtuk őket, azóta pedig a stabil kezdőcsapatuk, ahogy azt a múlt heti Kerület elleni meccsük is mutatta, jó néhány helyen még változott is – fogalmazott a kanizsaiak szakvezetője, Barna László. - Mindössze három vereséggel állnak és egy játszó csapatról beszélünk. Ennek örülök is, hiszen nem egyszer tudtuk már elrontani ilyen együtteseknek a játékát. Arra készülünk, hogy egy jó mérkőzést nagyon jó körülmények között vívhatunk. Fel tudtuk térképezni őket és bízom abban, hogy abszolút nem rugaszkodom el véleményemmel a valóságtól akkor, amikor azt mondom: egy háromesélyes meccsen léphetünk pályára, amiben az is bőven benne foglaltatik, hogy pontot, pontokat szerezzünk vasárnapi vendéglátónknál.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.