Kétfogásos ebédet készítettek a diákok a Kölyökkonyhában
Kétfogásos ebéd készült a Kölyökkonyhában. A szünidei gasztrosuli résztvevői ma zöldséglevest főztek csirkemellel és kakaós csigát sütöttek. Az őszi szünet nemcsak kellemesen, hanem hasznosan is telik a főzősuli résztvevőinek. Az iskolások ezúttal is Csöndör Judittól tanulhatnak a konyhában. A cél a sütés-főzés megszerettetése, a munkafolyamatok alapjainak és a konyhai eszközök használatának megismertetése. Egyébként a főzőiskola visszatérő tanoncainak kedvenc ételei közé tartozik a rántott hús burgonyapürével és uborkasalátával.
-Vannak sztenderd ételek, ezek a pizza, a hamburger, a tészták minden mennyiségben. Nagyon szeretik a cupcake-et, a tortákat, szeretnek díszíteni, főleg a menő street food-os kajákat - mondta Csöndör Judit, a Kölyökkonyha főzőtanfolyam szervezője.