Patissier
A bevásárlócentrum ünnepi programsorozatának részeként az ősz bestsellerei mellett egy kanizsai szakács-cukrász desszertes könyvét is megismerhették az érdeklődők, a szerző pedig dedikálta is Patissier című művét. A könyvben Jakabfi Dávid a különböző édességekről, desszertekről nemcsak recepteket közöl, hanem képekkel is illusztrálja az elkészítést. Az író Híradónknak azt mondta, könyvét szerte az országban keresik, alföldi és budapesti iskolák pedig már oktatásra is használják.
– Én szakács vagyok, szakácsként végeztem. Ez a desszert dolog hét éve fertőzött meg és két éve foglalkozom vele komolyabban, méghozzá olyan szinten, hogy sikerült egy könyvet is írnom belőle, hiánypótlás céljából. Nagyon sok szakkönyvet vásároltam, amikben nem találtam meg azt, amire én teljes mértékben kíváncsi vagyok. Úgy éreztem, hogy sokkal jobban lehet tanítani, oktatni, átadni másnak a tudást, ha vizuálisan, képekkel is kiegészítem azt, amit leírok a könyvben - mondta Jakabfi Dávid szakács-cukrász.