Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ha még nem talált önre az igazi boldogság, akkor keresse tovább, akárhány éves is. Igaz, kell hozzá némi önbizalom és kitartás is. Ne pazarolja el hiábavalóságokra az életét.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Csupa misztikum lengi önt körül mostanában. A karácsonyvárás izgatott pillanatai szinte kirajzolódnak az arcára. A csillagok állása szerint megkapja mindazt az ajándékot, amire vágyakozik.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Akár a munka hőse is lehetne, ha osztogatnának ilyen jelvényt a családjában. Mivel nincs, hagyjon az ő számukra is valami elvégezni valót.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Év végéig lehetőleg javítson ki, hozzon helyre mindent az otthonában, amit év közben nem sikerült. Ne hangolódjon le, bízzon a hetedik érzékében, és meglátja, megy minden, mint a karikacsapás.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Talán sejti, nem várt meglepetések vannak készülőben a háza táján. Figyelmességének, jószívűségének köszönhetően csak jóra számíthat, mint mindig.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Lehetőleg pozitívan szemlélje az ön körül zajló eseményeket. Ha így tesz, év végéig a szokásává válhat, és könnyebben át tud lépni a nehézségeken.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ne engedje, hogy megtréfálják az ismerősei, és olyan vásárlásba vonják be, aminek nem látszik a végkifejlete. Álljon a sarkára, és vigyázzon jobban a nehezen megszerzett pénzére.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Az ünnepek előtt már ne akarja a szeretteit nevelgetni, jobb útra téríteni, mert úgysem sikerül. Csak kényeztesse őket, és engedje, hogy élvezzék a tél minden szép pillanatát.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Az ünnepek után vértezze fel magát jó gondolatokkal, és fogjon hozzá ahhoz a dologhoz, ami már régóta foglalkoztatja. Ragadjon meg minden kínálkozó alkalmakat, amíg lehet.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Akárhány éves, ne törődjön vele. Kezdjen bele abba a tevékenységbe, amiben úgy érzi, hogy ki tudna teljesedni. Hisz tudja, a szerencse mindig önnel volt, és ezután is így lesz.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Az év utolsó hónapjában ne gondoljon semmi rosszra, és csak szeretetet sugározzon a családjára. Ha lehet, még jó szándékkal se figyelmeztesse őket semmire.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Még az ünnepek előtt próbálja tisztára mosni a gondolatait. Felejtse el a kudarcot, a bánatot és induljon el tiszta lappal a jövő év felé. Meglátja, teljesen megkönnyebbül majd.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.