Gyerekgyilkosság Zákányban - frissítve!

facebook megosztás

Holtan találtak egy kétéves gyermeket tegnap Zákányban. A kisfiút az édesapja ölte meg, majd magával is megpróbált végezni. A 37 éves férfit jelenleg rendőri őrizet mellett, kórházban kezelik. Az ügyben emberölés bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást.

Egy plüssállat és egy mécses látható a ház előtt, ahol a gyerekgyilkosság történt. A kétéves kisfiúval információink szerint még a hétvégén végzett az édesapja, holtestét tegnap találták meg ebben a zákányi családi házban. A 37 éves férfi hétfőn magával is megpróbált végezni, ekkor derült fény a gyilkosságra.

– Súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A szemle és az elsődleges adatok alapján a 37 éves férfi, miután végezhetett a kisfiával, öngyilkosságot kísérelt meg. Jelenleg a kórházban őrizzük. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az ügyben – mondta el Orbán Zoltán, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

A férfinek két közös gyermeke született volt párjával, viszonyuk azonban megromlott, így az édesanya elköltözött. Úgy tudjuk, az édesapa egy láthatás alkalmával követte el a bűncselekményt. Jankó Szabolcs, Zákány polgármestere stábunknak elmondta, az idősebb testvér a helyi óvodába jár.

– Én azt gondolom, hogy teljesen normális családi viszonyaik voltak, mint bárki más, átlagos embernek. Azért van mindenki megdöbbenve, mert azért a településen ez abszolút nem jellemző, a közbiztonság jó. Nyilván mindenki most le van fagyva ettől – árulta el Jankó Szabolcs, Zákány polgármestere. 

Jankó Szabolcs hozzátette, a rendőrségi statisztikák alapján elmondható, hogy ehhez hasonló, erőszakos bűncselekményre évtizedek óta nem volt példa a településen.

T.CS.

v

Zákányban, október 14-én holtan találtak egy 2 éves gyermeket, apját pedig a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A szemle és az elsődleges adatok alapján a 37 éves férfi miután végezhetett a kisfiával, öngyilkosságot kísérelt meg, jelenleg kórházban őrzik.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

police.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.