A MOL Bányász Nyugdíjas Klub is megünnepelte az idősek napját

facebook megosztás

Zenés, táncos délutánnal ünnepelték az idősek napját a MOL Bányász Nyugdíjas Klub tagjai csütörtök délután a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban. A résztvevők nagyon fontosnak tartják a közösségi összejöveteleket, így ezen a programon is szinte teljes létszámban jelen voltak.

A Mol Bányász Nyugdíjas Klub egy városszerte ismert társaság. Minden rendezvényen képviseltetik magukat, – mint például a közelmúltban lezajlott Idősekért Nagykanizsán Ünnepi Héten, – a sportnapon idén is kiváló eredménnyel szerepeltek. Házon belül is több összejövetelt tartanak, az egyik ilyen az idősek világnapjának közösségen belüli megünneplése.

- Idősügyi szervezet lévén nagyon fontosnak tartjuk ezt a rendezvényünket, ez évente az egyik legkiemelkedőbb rendezvényünk. Lehet látni a látogatottságból, a tagság körülbelül 75-80 százaléka jelen van – fogalmazott Fehér Imre, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnöke. 

mol

A tagok nagyra becsülik az közös programokat. Sokan közülük egyedülállóak, özvegyek, így a közösségi élményeknek különösen nagy jelentősége van számukra. A klub daloscsapata, a Mamik Dalkör elnöke úgy fogalmazott: számukra igazi boldogság egy-egy ilyen esemény. 

- Ez egy vidám társaság, mindig élő zenével vagyunk. Nagyon szeretjük a táncot, úgyhogy ez ehhez a naphoz is hozzá tartozik – tudtuk meg Gaál Ferencnétől.  

A tagok túlnyomó része 70-75 év feletti, de a táncparkettet most is benépesítették az idősek világnapjának ünneplése alkalmából.

V.A.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.