Két baleset is történt Surd felé - frissítve!

facebook megosztás

Két baleset is történt szombat délután a 6804-es úton Surd közelében. A kiváltó ok mindkét esetben az aznapi heves esőzés okozta csúszós aszfalt volt. Személyi sérülés nem történt.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a száraz nyár után hirtelen beköszöntött esős, hideg ősz felkészületlenül találta az autósokat. Szeptemberben számos kisebb-nagyobb közúti balesethez riasztották a szakembereket Zala vármegyében. Szombaton újfent csapadékos reggelre ébredtünk, a megváltozott útviszonyok miatt a Nagykanizsáról Surdra vezető útszakaszon két sofőr is elvesztette az uralmat a járműve felett. Egyikük elmondta, ezen a részen nagyon gyakoriak a balesetek, főként esős időben. A szakaszon csaknem egy óráig, a takarítás idejére, útzár volt érvényben.

baleset

Két baleset is történt a Nagykanizsával összekötő 6804-es számú úton Surd felé. Az egyik személygépkocsi felborult, a másik az árokba hajtott. Egyik balesetben sem történt személyi sérülés. A törmelékek eltávolítást követően a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

SZ.F.

(Képek: Szabó Fanni)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.