Elkapták a feltételezett murakeresztúri gyilkost - frissítve!

facebook megosztás

A zalai nyomozók őrizetbe vették a murakeresztúri emberölés szökésben lévő gyanúsítottját.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn este holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt Murakeresztúron, akinek a halálát idegenkezűség okozta.

Az emberölés bűntett miatt indult eljárásban a zalai rendőrök összehangolt akció keretében éjszaka elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 42 éves murakeresztúri K. Attilát, aki ellen korábban elfogatóparancsot adtak ki. A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

A vizsgálatot a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja. - tette közzé a police.hu

 

A Kanizsa Médiaház információi szerint a rendőrség elkapta a hétfői murakeresztúri gyilkosság elkövetőjét. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság ma 11 óra körül közöl részleteket az ügyben, valamint jövő héten tart sajtótájékoztatót az esetről. 

A gyilkosság Murakeresztúron a Szigeti utcában történt, ahol a helyszínre érkező hatóságok holtan találtak egy 28 éves nagykanizsai nőt. Információink szerint a tettes korábban már próbált öngyilkosságot elkövetni, valamint pszichiátriai kezelés alatt állhat. Meg nem erősített hírek szerint az áldozat az elkövető korábbi élettársa volt. 

K.T.

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.