Busz és személykocsi ütközött össze Becsehely és Borsfa között - frissítve!

facebook megosztás

További részletek:

Utasokkal teli autóbuszba csapódott egy személyautó. Valószínűleg az esőtől nedves úton megcsúszott és ettől a szemközti sávba sodródott egy személyautó Borsfa közelében, Valkonya irányában, ahol frontálisan ütközött egy munkásokat szállító autóbusszal. Az utasokkal teli busz az ütközés következtében az árokba borult. A helyszínre riasztották a nagykanizsai, a letenyei, lenti hivatásos egységeket, valamint a letenyei, a becsehelyi és a bázakerettyei önként tűzoltóegyesületek tagjait. Az árokba dőlt buszt a további borulás elkerülése érdekében kötelekkel biztosították, majd az utasokat az első szélvédőn keresztül kimentették. Helyszíni információk szerint a busz utasai közül hárman könnyebben sérültek meg, míg a személyautóban egyedül utazó vezetőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Az érintett útszakaszt a mentés és helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat elterelték.

 

forrás: Bázakerettyei Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

A busz és az autó utasait is kiszabadították a borsfai balesetnél

Teljes útlezárás mellett, a szélvédő kivágásával mentették ki annak a busznak a huszonkét utasát, amely Becsehely és Borsfa között karambolozott egy személykocsival. A tűzoltók az autó sofőrjét is kiemelték járművéből. A balesetet szenvedett munkásbuszon utazókért mentesítő járat érkezett.

Az autó az árokba is hajtott.

Összeütközött egy körülbelül húsz-huszonöt embert szállító autóbusz és egy személykocsi a 7536-os út 5-ös kilométerénél, Borsfa határában. Az autó árokba hajtott, és a nagyobb jármű is az árok felé csúszik. A Zala vármegyei műveletirányítás letenyei, nagykanizsai és lenti hivatásos, valamint letenyei és becsehelyi önkéntes tűzoltókat riasztott az esethez. A rajok dugólétra segítségével segítik ki a busz utasait és megkezdték a személykocsi utasának kiszabadítását is.

katasztrofavedelem.hu

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.