Baleset történt a 61-es főút nagykanizsai szakaszán - frissítve!

facebook megosztás

Két személyautó és egy kamion ütközött a 61-es számú főúton Nagykanizsánál a Csónakázó-tó mellett hétfőn délután. A baleset során a gépkocsikban utazó három fő súlyos sérüléseket szenvedett, egyiküket feszítővágó segítségével emelték ki a járműből.

A szalagkorlátnak csapódott és szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az az autó, amelyik hétfőn délután, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két másik járművel Nagykanizsa mellett. A baleset a 61-es főúton történt a Csónakázó-tó közelében. Az esethez a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársait is riasztották.

– Egy külföldi forgalmi rendszámú nyergesvontató összeütközött két személygépkocsival. A személyautókban utazók közül három fő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett – mondta el Czendrei Péter, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.   

A balesetben érintett egyik jármű annyira összeroncsolódott, hogy annak utasát a katasztrófavédelem munkatársai szabadították ki az autóból.

– Az egyik személyautóban ketten, a másikban egy további ember utazott, mindhárman megsérültek. Abban az autóban, amiben ketten ültek, ott az utast, aki a belső ülésen ült, őt feszítővágóval tudtuk csak kiszabadítani a jármű roncsaiból – tudtuk meg Bangó Szilárdtól, a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjétől. 

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

T.CS.

autó

 

Egy kamion és egy személykocsi karambolozott a 190-es kilométer közelében.

Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 61-es főút 190-191-es kilométere között. A Nagykanizsa belterületén történt balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A rajok rögzítették és áramtalanították a személykocsit, az autó két utasa közül az egyiket kiszabadították a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A baleset miatt útlezárásra kell számítani.

katasztrofavedelem.hu

(Fotók: Novák Viktor)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.