A szombati lesz az igazán fontos…

facebook megosztás

A labdarúgó Zala Vármegyei Kupa küzdelmei is folytatódtak hétközi játéknappal, melynek keretében például a Semjénháza a Kiskanizsát, míg a Becsehely a Szepetneket láthatta vendégül Nagykanizsa környékén.

A bevezetőben említett klubok zöme (négyből három) a kiírás ezen fázisában, tehát a negyedik fordulóban kapcsolódhattak be a küzdelmekbe, ugyanakkor a kupameccseik vendégségébe érkező Sáska és a Szepetnek sem jó bajnoki eredménnyel érkezett aktuális helyszínére: a Kiskanizsa a Hévíz ellen otthon kapott ki 3-0-ra, míg a Szepi 2-1-es vereséget szenvedett a Magnetic Andráshida TE vendégeként.

Szerda késő délután a kupában viszont gólok sokaságát láthattuk: Semjénházán a Sáska (képünkön a meccs egyik pillanata) még a vezetést is megszerezte, ugyanakkor Keszei Ferenc zömében fiatal semjénházai tanítványai végül fordítva, a mérkőzés hajrájában szerezve találataik zömét nyertek 5-1-re. Kiskanizsai oldalon pozitívumnak tekinthető, hogy játékosai nem sérültek meg a kupában, s fejben - is - „gőzerővel” készülhetnek szombati – 16.30 órától Kiskanizsán – sorra kerülő Zalakomárral szembeni bajnoki találkozójukra.

Becsehelyen a szerdai forgatókönyv az első gólt szerző gárdára, jelesül a házigazdákra volt érvényes: vezetéshez jutottak, majd a Szepetnek SE „bőségesen” válaszolt, s győzött 6-1-re. Innen tehát Nagy Tamás gárdája várhatja a következő kör sorsolását, ami az előzetes hírek szerint majd csak a tavasszal következhet. (Addig természetesen a bajnokságban jó néhány erőpróba vár még rájuk, esetükben is rögtön szombaton hazai környezetben, délután fél öttől a Gyenesdiással szemben.)

P.L.

(Fotó: PL)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.