A Hölgyklub indította a jubileumi rendezvénysorozatot

facebook megosztás

Ráhangoló piknik címmel várta egy hangulatos, műsoros eseményre szerdán tagjait, pártolóit és vendégeit a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. A rendezvény egyben a Csónakázó-tó 50 éves jubileuma alkalmából szervezett programsorozat nyitánya volt. 

A Csó-tó partján lévő önkormányzati vendégházban gyűltek össze a hölgyek és a meghívottak, ahol nem csupán a kikapcsolódás és a szórakozás kapott fő szerepet. A klub vezetése híven a hagyományokhoz, ezúttal is gondoskodott arról, hogy a vendégek ismeretanyaghoz jussanak, - jelenleg aktuálisan a tó történetéről volt szó. A társaságot és a kezdeményezést a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgatója is üdvözölte.

  • Csak néhány szót az én készülődésemről. Rákerestem az interneten, a kulcsszó az volt, hogy „Hölgyklub”. Beírtam, és felhozott rengeteg találatot. Azt kell mondjam, Győr-Sopron megyétől Vason át, Somogy megyéig, Budapestig hölgyklubokról rengeteget olvastam, de minden találat között ott volt valahol a nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Azt kell mondjam, minden második tudósítás arról szólt, mi történt a Hölgyklubbal – árulta el Szabó István, a Via Kanizsa Zrt. vezérigazgatója. 

A Csó-tó 50-es rendezvénysorozat nyitányán részt vett Horváth Jácint megválasztott polgármester is, aki első alkalommal volt a Hölgyklub vendége. Köszöntőjében a környék fejlesztési terveiről is szólt.

  • Folyamatosan fejlesztjük, azon dolgozunk, azon dolgoztunk, hogy a lehető legtöbb kikapcsolódási lehetőséget lehessen megtalálni a Csó-tó körül az elmúlt években és fogunk is még. Például most európai uniós forrásból egy szemmel látható összeget arra különítettünk el, hogy még tovább fejlesszük a lehetőségeket. Ott van a színpad, elég leromlott állapotban, azt kicseréljük, újat építünk, aztán áramot hozunk ide, a közműveket fejlesztjük, hogy normális, vonzó lehetőségek lehessenek – fogalmazott Horváth Jácint Nagykanizsa megválasztott polgármestere.

A Hölgyklub tagjai közül sokan részt vettek a Csónakázó-tó kialakításában annak idején, így a jubileum közeledtével nem volt kérdés, hogy a hangolódást is vállalják.

  • Nagyon boldogok voltunk, amikor meghallottuk, hogy 50 éves lesz a Csó-tó. A jubileumi rendezvény alkalmából – mert amúgy is tartottunk itt mi már sok pikniket – egy reprezentatív, műsoros pikniket rendeznénk itt mi. Én rögtön tudtam, hogy az enyémek képesek erre, és mindent tudunk produkálni, ha kell, zenét, ha kell, a Csó-tó történetét. És így is történt – tudtuk meg Büki Pálnétól, a Hölgyklub vezetőjétől. 

A vendéglátók és a meghívottak egy hangulatos napot töltöttek el a jubileumi ráhangolódás jegyében a Csónakázó-tó mellett.

V.A.

(Képek: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.