Versennyel mentek nyári szünetre a helyi dartsozók

facebook megosztás

Megrendezte a nyári szünet előtti utolsó versenyét a Free Hill Darts Club. Az egyesület klubhelyiségében tartott vasárnapi tornán több mint két tucat játékos mérte össze tudását.

Az elmúlt hónapok a versengésről szóltak a nagykanizsai egyesületnél. A klub szerepel a magyar csapatbajnokságban, zajlanak a helyi liga küzdelmei, valamint több egynapos versenyen is túl vannak már a játékosok, most pedig a hagyományos nyári tornát rendezték meg. Horváth Balázs egyesületi elnök úgy fogalmazott, ez a torna már az örömjátékról is szólt a presztízs mellett, éppen emiatt nem lehetett megtippelni a végső erősorrendet.

darts

- A mai nap szerintem, akik eljöttek – huszonegynéhány versenyzőnk van, harminc nevezővel – azok közül szinte bárki megnyerheti ezt a versenyt. Ezt kicsit lazára vesszük már, itt inkább a barátkozás, a verseny mellett, ami fontos, illetve az, hogy elengedünk mindenkit egy nyári szünetre – árulta el Horváth Balázsa, a Free Hill Darts Club elnöke. 

A résztvevők a hagyományos rendszer szerint játszottak, vagyis a csoportkörből juthattak tovább az egyeneskieséses szakaszba, ahol eldőlt, hogy ki lesz a legjobb. Neumajer Krisztián kétszeres városi bajnokként idén inkább a ligában és párosversenyeken aratott sikereket. A mostani megmérettetésre is úgy tekintett, mint egy állomásra a decemberi bajnokság előtt, amit idén is meg akar nyerni.

- Körátlagban itt azért ez nagyon nehéz meghatározni, eredményt tekintve mindenki szeretné megnyerni. Én egy elődöntőtől azért már elégedett szoktam lenni a versenyeken - mondta el Neumajer Krisztián, a Free Hill Darts Club játékosa. 

A Summer Opent Békési Balázs nyerte, Horváth Milán, Boa Dániel és Horváth Balázs előtt. A következő nagykanizsai versenyt augusztus 31-én rendezik a Free Hill Darts Club főhadiszállásán.

K.T.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.