Simon Barni dalaira is táncolhattak szombaton Zalakaroson

facebook megosztás

Kozma Viki, Simon Barni és Böröcz Roli zenéire szórakozhattak az érdeklődők szombaton Zalakaroson. A Karos Korzó Táncolj a téren programjának a célja az volt, hogy a látogatók egy vidám esttel indíthassák nyarat.

Itt a nyár és rengeteg látogatónk van, ennek apropójából szerettünk volna egy táncos rendezvényt biztosítani – fogalmazta meg a program célját Varga Norbert rendezvényszervező. Mint mondta, minden évben változatos eseményekkel várják az érdeklődőket, a vendégszám pedig folyamatosan növekszik.

karos

– Mindenféleképpen nagyon sok meglepetéssel szeretnénk készülni. Először is a fő rendezvényeink a város napok, a bornapok, illetve a Korzó nyári esti programjaival szeretnénk kedveskedni az idelátogatóknak. Egyelőre annyit mondok, hogy nagyon sok meglepetésünk van – mondta el Varga Norbert, a Karos Korzó rendezvényszervezője. 

Az est során a ZERO Zenekar frontembere, Simon Barnabás is a színpadra lépett, aki repertoárját mindig igyekszik úgy összeválogatni, hogy az minden korosztálynak megfeleljen. Úgy fogalmazott: mindig az adott buliban derül ki, hogy mit fogok játszani.

karos

– Van azért egy elég széles repertoárom, illetve repertoárunk a zenekarral amúgy is és tudok belőle válogatni. Ha fiatalabbak vannak, akkor a diszkósabbak a popzenék, ha idősebbek akkor teszünk bele egy kis mulatósat, egy kis lassút, egy kis rockot – fogalmazott Simon Barnabás. 

A nyári estéken még számos esemény, például zenés és táncos programok, valamint koncertek is várják a látogatókat Zalakaroson.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.