Az 50 év feletti korosztályt segíti a kanizsai Csoda Nők Program

facebook megosztás

A nők önbizalmának, valamint lelki és testi egészségének erősítését tűzte ki céljául a Csoda Nők Program. Gergely Éva, nagykanizsai fodrász kezdeményezése az 50 év feletti hölgyeknek kínál több területet is érintő tanácsadást és segítséget.

A program megálmodója a változó korban lévő és ebből adódó akár mentális, akár fizikai problémákkal küzdő hölgyeknek szeretett volna segítséget nyújtani. Ehhez keresett fel számos szakembert, így kozmetikust, pszichológust vagy éppen alakformálót. Az utóbbi feladatot Dorozsmai Ágota, a Reforma TestSzobrász Műhely és ElektroKozmetika tulajdonosa látta el.

- Tizenkét professzionális gép áll itt a rendelkezésünkre, amivel a változni, formálódni vágyó hölgyeket ki tudjuk szolgálni. Azt tudni kell, hogy az alakformálás bőven túlmutat azon, hogy az ember jó passzban, jó formában legyen, mert nagyon sok lelki, illetve mentális problémát is tud okozni, tehát több folyik itt, mint sima formálódás. Amit még hozzátennék, hogy dietetikus háttérrel dolgozik az üzletünk - mondta el Dorozsmai Ágota, a Reforma TestSzobrász Műhely és ElektroKozmetika tulajdonosa.

nők

Ennek köszönhetően az átalakuló hölgyek étrendtanácsadást is kapnak. Dorozsmai Ágota hozzátette, ő különös helyzetben van, hiszen nem csak szakemberként, hanem résztvevőként is megtapasztalhatta a projektet.

- Ez olyan volt, mint egy spirál. Belekerültem, és akkor húzott-húzott magával. Olyan élmény volt, ami bakancslistás dolog szerintem minden második hölgynél, hogy nagyon szeretne egy ilyen átváltoztató programban részt venni. Élveztem én is minden percét a projektnek - árulta el Dorozsmai Ágota.

A Csoda Nők Projekt szakembereiről, résztvevőiről és a nagy átalakulás folyamatáról hosszabb összeállítást is láthatnak egy későbbi magazinműsorunkban.

SZ.F.

(Kép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.