Színes programok várták a helyieket a miklósfai családi napon

facebook megosztás

Pónilovaglással, ugrálóvárral, hordóvonattal és kézműves vásárral várták a családi napra látogatókat szombaton Miklósfán a Mindenki Házában. Az esemény különlegességét adta, hogy ezúttal a helyi óvodával közösen szervezték meg.

A világjárvány idején fogalmazódott meg a családi nap gondolata, hiszen mint azt Pintér-Tuboly Kinga elmondta, ez lehetőséget ad az embereknek a találkozásra és a közös beszélgetésre. Kiemelte, idén a hagyományokkal ellentétben nem a sztárfellépőkre helyezték a hangsúlyt.

– Elsősorban a saját klubjaink, klubtagjaink fognak a színpadon bemutatkozni, fellépni. Idén még egy újdonság, hogy az óvodával közösen szerveztük meg a családi napot, így az óvodásoknak is lehetőségük nyílik mind fellépni, mind velünk közösen főzni, játszani egész nap. Plusz programpontként színesíti ez is a mai napunkat – mondta el Pintér-Tuboly Kinga, a Mindenki Háza vezetője. 

gyereknap

A finom ételek és a kézműves vásár mellett számos gyerekprogram várta a helyieket és sok család főleg ezért látogatott ki. Tari Zsófia a gyerekeivel minden évben elmegy a rendezvényre.

– Nagyon sok program lesz, ugrálóvár, hordóvonat, a gyerekek nagyon szeretik az arcfestést is. A kislányomnak a kedvence a csillámtetoválás, úgyhogy nagyon sok mindenért jöttünk, hogy ezt mind kipróbálhassa – tudtuk meg Tari Zsófiától. 

A pónilovaglás is sok fiatalt vonzott, de az ugrálóvárat és a hordóvonatot is szinte minden gyerek kipróbálta, pihenésképp pedig egy közös ebédre is lehetősége volt a családoknak.

T.CS.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.