Már nyertesen várhatják a további küzdelmeket

facebook megosztás

Folytatódott a veterán labdarúgó bajnokság, melynek keretében az idei első fordulót Lentiben rendezték, a nagykanizsai örökifjú labdarúgók mind akkor, mind a kanizsai fordulójuk alkalmával ellenfeleiket a kellő távolságban tartották. Ennek megfelelően a zalaegerszegi kör a továbbiakat tekintve a dél-zalaiak számára már az újabb lépcsőfokra történő koncentrálást szolgálja.

A 60 feletti labdarúgók zalai küzdelmei során a lenti állomásukon mindhárom résztvevő legénység (képünkön) egy-egy sikert könyvelhetett el. Eredmények: Lenti-Lendva - Nagykanizsa 0-1, Lenti-Lendva - Zalaegerszeg 3-0, Zalaegerszeg - Nagykanizsa 2-1. A tabella a négy fordulójukat követően így festett: 1. Nagykanizsa 15 pont, 2. Zalaegerszeg 9, 3. Lenti-Lendva 7.

A Nagykanizsának tehát megmaradt a tekintélyes előnye, s így következhetett a kanizsai kör, melyhez a megyei igazgatóság ezúttal is támogatását adhatta.

Az Olajbányász-pályán az alábbi eredménysor született: Nagykanizsa - Zalaegerszeg 2-0, Nagykanizsa - Lenti-Lendva 5-0,  valamint Lenti - Zalaegerszeg 2-3. Ezekkel együtt a kanizsai legénység eddig 21 pontot gyűjtve már megnyerte ezt az idényt is Zalában, az egerszegieknek 12, a Lentinek pedig 7 pontja van. A zárásra Zalaegerszegen kerül sor, majd következhet a somogyi versengés résztvevőivel a csata június 16-án.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.