A párizsi olimpiára a technikai tartalékok között a kajakos

facebook megosztás

A kajak-kenu válogatott keretét kihirdette a nyári párizsi olimpiai játékokra Hüttner Csaba szövetségi kapitány. A K-2 200 méteren Európa-bajnoki bronzérmes Kurucz Levente, a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub 21 esztendős kajakos kiválósága a szövetségi honlap információi alapján, fogalmazzunk így egyáltalán nem állhat le a munkával.

A kajak-kenu sportág K-1, K-2, valamint a K-4 távjaival kapcsolatban még komoly sakkozást végezhetett a szakmai vezetés, úgy tűnik, részükről sem lehetett figyelmen kívül hagyni az utóbbi időszakban igencsak meglóduló Kurucz Levente-Opavszky Márk párost. Végül az olimpiára kihirdetett kajak-kenu válogatott kerete mellett a sportág szövetségének elnöksége elfogadta a szintén Hüttner Csaba szövetségi kapitány által javasolt technikai tartalékok névsorát. Abban pedig ott szerepel a nagykanizsai kajakos Kurucz is, a dél-zalai sportoló pedig folytatja többed magával a felkészülést, hogy egy esetleges betegség, vagy sérülés következtében a kapitány cserélni tudjon – olvashatjuk a szövetségi honlapon.

A 2024. évi nyári olimpiai játékokat Franciaország fővárosában, Párizsban rendezhetik július 26. és augusztus 11. között.

P.L.

(Borítókép: Magyar Kajak-Kanu Szövetség)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.