A Kibeszélőben a nyári rendezvények oszlopos résztvevői árulják el titkaikat

facebook megosztás

Nyár, fesztiválok, programok – Nagykanizsán és Nagykanizsa környékén – erről szól a Kanizsa Médiaház mai közéleti magazinműsora, a Kibeszélő. A stúdióban rendezvényszervező, énekes-frontember és technikus-zenész foglal helyet – kulisszatitkokra is fény derül majd a beszélgetés során.

Az utóbbi 15-20 évben Dugmanics Zoltán a rendezvények technikai oldalán volt jelen, ám nemrégiben a régi barátok újra összeálltak, és a FYX együttes ismét szórakoztatja a közönséget.

- Az Imike, a zongoristánk hazajött Németországból nyugdíjba. Mondtam, ha hazajön, akkor nekiállhatunk, addig nem volt értelme. És most kisebb nagyobb sikerrel föl tudunk lépni – árulta el Dugmanics Zoltán.

A nyár a ZERO zenekar számára egy rendkívül színes időszakot jelent. Céges rendezvényektől kezdve a falunapokon keresztül a lakodalmakig széles a paletta, ahol fellépnek. Simon Barnabás, az együttes frontembere a beszélgetés során azt mondta: ha valaki most próbálna zenekart szerezni egy rendezvényre, jól meg kell néznie a naptárat, ahol már csak pár hely kiadó.

kibeszélő

- A nyár rosszul indult, tehát tavasszal még nem láttuk, hogy mi lesz a nyáron. Most viszont besűrűsödött elég rendesen. Tehát július, augusztus, szeptember, ez az az időszak, amikor egy-egy üres hétvége van - fogalmazott Simon Barnabás. 

Ez a szakma újabban hullámzó tendenciát mutat, az igény és az érdeklődés oldaláról – derült ki a Kibeszélő során. Simon Barnabás véleményét alá tudta támasztani Radics Róbert vállalkozó, rendezvényszervező is, akit leginkább a programok hátterében, nem az előtérben lehet megtalálni. Ötletgazdaként és támogatóként vesz részt egy-egy rendezvényen, társaival együtt.

- Nagyon sokan vannak alkalmilag, de van olyan, akivel nagyon szeretünk együtt dolgozni, például a Honvéd Kaszinóért alapítvánnyal. Az Ildikóék egy oltári jó csapat – mondta el Radics Róbert. 

A fél órás, vágatlan beszélgetést a Hírblokkot követően láthatják nézőink. A résztvevők a beszélgetés során valóban kulisszatitkokat fognak elárulni.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

 

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.